Телефони за резервация
 +359 878 511 607
 +359 879 409 169
 
  
 
  

Едно незабравимо лято с Меридиан 22 ЗА УЧЕНИЦИ ОТ 6 ДО 18 г.

Международни езикови и математически лагери на планина и море, с преподаватели от България, UK и USA

Спортно-развлекателни и приключенски лагери

7 дни - 150 eur (300 лв)

В цената е включено: пълен пансион, безплатен интернет, спортни занимания - плуване, футбол и т.н., танци, приключение сред природата, екскурзии до исторически забележителности.

Езикови лагери или математически лагери с приключения - 7 дни в планина, Дряново

7 дни - 200 eur (400 лв) - ПРОМОЦИЯ - 295 ЛЕВА

В езиковите летни лагери са включени всички дейности включени в спортно-развлекателните и приключенски лагери и 20 ч. седмично обучение по английски език с преподаватели от България, UK и USA.

Езикови и математически лагери с приключения в планина - Дряново и на море - Каварна - 14 дни

14 дни - 400 eur (800 лв)

Включва 1 седмица на планина в комплекс "Белла Терра", Дряново и 1 седмица на море в Каварна. 40 часа обучение по английски или по математика с преподаватели от България, UK и USA.

Настаняването е в двойни стаи със самостоятелен санитарен възел, климатик и телевизор в комплекс "Белла Терра", "Йоана", "Пейна" и др., които са разположени в живописна долина до гр. Дряново. Капацитет до юо души, разпределени във възрастови групи, придружени от преподаватели, аниматори, професионални треньори и инструктори.

Заниманията по приключения сред природата (тиймбилдинг) се осъществяват съвместно с фирмите EDUCO, Outdoor Adventure Tri Мачирски спорт и др.

свали листовка >>
свали регистрационен формуляр >>
download the leaflet>>