Телефони за резервация
 +359 878 511 607
 +359 879 409 169
 
 Къща за гости с басейн Белла Терра 
 
  

Къщи за гости с басейни „Белла Терра” се намират само на 11 км. от Дряново,14 км. от Дряновския манастир и пещерата Бачо Киро, 18 км. от село Боженци, 25 км. от Габрово и Етъра, 21 км. от Трявна, 30 км. от Велико Търново и Арбанаси.

Къщи за гости с басейни "Белла Терра" са обособени в комплекс и се състои от три къщи - две самостоятелни къщи за гости, всяка от които е с по четиридвойни и една тройна стая – общо за 11 души всяка. Към всяка стая има самостоятелен санитарен възел, климатик, телевизор и обширни веранди, от които се разкрива панорамна гледка към Стара планина.

Допълнително на разположение са напълно оборудвани трапезария и кухненски бокс. Удобство и комфорт се постига чрез кабелна ТВ и интернет.

В третата къща са офисът на фирмата, две зали за семинари и тиймбилдинг, и ресторанта на комплекса, който предлага традиционни специалитети и вина от Дряновския манастир.

Предлагаме допълнително настаняване в къщи на свой партньори за около 60 души.

На разположение на гостите са два новоизградени басейна - за деца и за възрастни, които отлично съчетават слънце, плуване и планински въздух.

В къщи за гости с басейни "Белла Терра" се намира 120 годишен извор, който дава животворна сила на хората от с.Гостилица и региона на общ. Дряново.

Предлагаме Ви прекрасна възможност за семейни почивки, тиймбилдинг, културно-исторически туризъм, риболов и екотуризъм. Предлагаме транспорт от летище София, както и от всяка точка на България до къщи за гости с басейни „Белла Терра” в луксозни 15 местни микробуси с климатик.