Телефони за резервация
 +359 878 511 607
 +359 879 409 169
 
  
Семейни почивки, почивки с приятели, ваканция в сърцето на балкана...
цени от: 

300 лв

Копнеете да изживеете незaбравими мигове сред живописния Балкан с приятели, колеги или със семейството?

Комплекс „Белла Терра” ви предоставя  възможност  да отдъхнете пълноценно и да се отдадете на полезни занимания. Сгушен в гънките на планината, обвеян от тайнствата на красивата природа и древната история, комплексът ще ви предложи неподозирани изживявания, приятни емоции, вълнуващи екскурзии... и дори екстремни приключения! Тук всеки ще открие своя рай – от запалените туристи, през любителите на историята, до всеотдайните работяги. На заклетите туристи Белла Tерра предлага привлекателните маршрути на екопътеките и удивителните планински кътчета в района на Габрово, Дряново, Трявна и Велико Търново.     

За любителите на българските старини „Белла Терра” е изходен пункт към Старата столица и многобройни манастири в непосредствена близост. Ако пък търсите ново и релаксиращо занимание – отдайте се на риболов, скално катерене или конна езда в прегръдката  на Балкана. „Белла Терра” съчетава автентичната  българска обстановка и модерния лукс в неподражаем уют. Възползвайте се от разнообразните възможности на това необикновено място за почивка, срещи и приключения! Комплексът предоставя условия за семеен отдих, приятелски и бизнес срещи  или тиймбилдинг програми. За дните, прекарани в „Белла Терра”, ще си спомняте с усмивка. Тук времето сякаш спира, за да ви потопи в загадъчното лоно на природата и историята, за да ви дари с магията на планинското слънце, на ароматните билки и едрите звезди. Елате и почувствайте природата с душата си, преоткрийте балканджийския дух и заредете себе си и околните с очарование !        

Комплекс „Белла Терра” се състои от три  къщи, две от които са с по четири двойни и една тройна стая – общо 11 легла в къща. Към всяка стая има самостоятелен санитарен възел, климатик, телевизор и обширни веранди от които се разкрива панорамна гледка към Стара планина. Допълнително на разположение са напълно оборудвани трапезария и кухненски бокс. Удобство и комфорт се постига чрез кабелна ТВ и интернет. В третата къща са  офисът на фирмата, две зали за семинари и тиймбилдинг, и  ресторанта на  комплекса, който предлага традиционни специалитети и вина от Дряновския регион, а до него е 120 годишен извор. При необходимост от допълнителни  легла предлагаме близки къщи за гости на свои партньори.

Срещу допълнително заплащане  осигурен транспорт от летище София, както и от всяка точка на България до комплекс „Белла Терра” в луксозни 15 местни микробуси с климатик.                              

За семейства с малки деца осигуряваме детегледачка.

 

Заповядайте в комплекс „Белла Терра”!

Прекрасна възможност за: семейни почивки, тийм-билдинг, културно-исторически туризъм, риболов и екотуризъм.

 

Наемане на цяла къща за 11 души - 200 лв./нощувка при минимален брой нощувки - 2.

За Коледа и Нова година - цени по договаряне.